Webshop » voeden//hydrateren//moisturizen » ROSIE hydratatiemist

ROSIE hydratatiemist

ROSIE hydratatiemist ROSIE hydratatiemist
rosie-front-nl

39,- € 

 
100 ml 
met aloë vera en botanische extracten 
 

Hoe gebruiken? Gebruik de hele dag als hydratatie, om make up te fixeren, als verkoeling, als tonic bij reinigen, in het vliegtuig om huiduitdroging te voorkomen. 

 

ROSIE 

pH in evenwicht brengen. 

hydrateren. 

fixeren. 

verfrissen & verkoelen. 

 
Na het reinigen van je gezicht spray je Rosie als toner. Met damasroos, cassis, hamamelis, hélichryse, oranjebloesem en pepermunt breng je de pH-waarde van je huid weer in evenwicht en maak je je huid klaar voor andere dagelijkse producten, bijvoorbeeld SUSIE, GLORIA, TRIX. 
Hydrateer je huid naar hartelust, de hele dag door, op een huid zonder make up of over je make up heen, zeker tijdens een vliegtuigreis. 
Fixeer je make up, door Rosie er overheen te sprayen; wanneer je na het reinigen en voor het slapengaan een product aanbrengt, spray dan wat Rosie over dat product en werk het met je (schoongemaakte) vingertoppen in je huid voor een extra werking. 
Verfris je huid overdag, bijvoorbeeld vlak na het opstaan, om je huid wakker te maken en te verfrissen. Of in de namiddag, wanneer de energiedip ook aan je huid af te lezen is. Of wanneer je het te warm krijgt; de pepermunt in de samenstelling verkoelt
 
INCI ingrediënten: Aqua (Water), Ribes Nigrum Leaf Water*, Mentha Piperita Flower/Leaf/Stem Water*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Helichrysum Italicum Flower Water*, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citric Acid, Aqua, Sodium Benzoate. 
* organic 

© theBeauvoir

€ 39,00

Beschikbaar